Design- og kvalitetslamper til hele boligen

Trænger lamperne i boligen til at blive skiftet ud med nye, flotte kvalitetslamper? Eller skal I have den Louis Poulsen lampe, I altid har drømt om?

Hos 3Falke har vi lamper til ethvert formål. Vi har et stort udvalg af design- og kvalitetslamper, lige fra gulv- og bordlamper til pendler- og loftslamper til både stuen, spisestuen og soveværelset.

Vores udvalg dækker enhver stil, hvad end I er til de gode, gamle klassikere eller til nyere brands. Fælles for vores lamper er dog, at de er udvalgt med fokus på design og kvalitet. I kan derfor altid være sikre på at få flotte, holdbare lamper hos 3Falke.

Herunder kan du se vores udvalg af lamper.

Få hjælp til at vælge jeres lamper

Er I i tvivl om, hvilke lamper I skal vælge? Hos 3Falke er vi eksperter i at finde de rette lamper til vores kunder. I er derfor velkomne til at kontakte os, hvis I ønsker hjælp til at finde de helt rigtige lamper til jeres behov og indretning. Kontakt os ved at ringe på 38 87 30 30 eller udfylde vores kontaktformular.

I er naturligvis også altid velkomne til at komme ind og se hele vores udvalg af møbler og lamper i vores butik på Frederiksberg.

Levering og montering

Hos 3Falke har vi egne biler og chauffører, som kan hjælpe med leveringen. Vi er fleksible i forhold til leveringstidspunktet, som sagtens kan være på andre tidspunkter end fra kl. 08-16. Vi kan således tilpasse vores levering til jeres hverdag.

Foruden leveringen tilbyder vi også montering af jeres nye lamper, så I kan få glæde af dem med det samme.